KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30 

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

Grønbech opdaterer LUD anlæg

VERDO Randers, en del af VERDO-koncernen, stod over for udfordringen med at opdatere deres gamle LUD-anlæg, og her henvendte de sig til Grønbech for at finde den rette løsning. LUD, er et aggressivt materiale, som kræver omhyggelig håndtering, og sikkerheden er afgørende i håndteringen af dette materiale.

Grønbech, en førende aktør inden for bæredygtige løsninger inden for energi, industri, vand & spildevand samt stål & metal, har med succes implementeret en skræddersyet LUD-håndteringsløsning hos VERDO Randers.

Billederne fremviser før Grønbech trådte til og  efter Grønbech trådte til og samt doseringen af systemet.

LUD, er et aggressivt materiale, som kræver omhyggelig håndtering, og sikkerheden er afgørende i håndteringen af dette materiale.

Grønbech's Vand- og Spildevandsafdeling trådte til og indledte processen med et grundigt kundebesøg for at forstå situationen fuldt ud. Her ønskede kunden 100% sikker dosering døgnet rundt, og som en strategisk løsning anbefalede Grønbech at installere to pumper i stedet for den tidligere ene pumpe, hvilket viste sig at være afgørende for anlæggets effektivitet.

Efter en konstruktiv dialog udarbejdede Grønbech’s interne salgsafdeling omfattende tegninger og løsningsforslag, som blev godkendt. Derefter gik produktionen af det nye anlæg i gang, skræddersyet til VERDO Randers' specifikke krav og ønsker. Derudover, sørgede Grønbech også for demontering af det gamle anlæg, samt installationen af det nye, og hele processen blev gennemført med fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed.

For at optimere sikkerheden foreslog Grønbech sikkerhedsskydedøre i plexiglas, hvilket giver medarbejderne mulighed for at overvåge eventuelle lækager og sikre, at ingen udsættes for LUD.

Peter Albertsen fra VERDO Randers bekræfter, at de er fuldt ud tilfredse med deres nye anlæg, som nu har været i drift i en betydelig periode.

Hvis din virksomhed står over for lignende udfordringer, er du velkommen til at kontakte Grønbechs Vand- og Spildevandsafdeling for yderligere information og rådgivning - kontakt os her: KONTAKT GRØNBECH