KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30 

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

Levering af komplette pumpestationer til en større dansk lufthavn

Grønbech har leveret flere pumpestationer til en større dansk lufthavn i forbindelse med etableringen af en ny terminalbygning.

Udbudsmaterialet fra rådgiveren krævede fokus på driftssikkerhed og minimum tilstopning, samt at leverandøren skulle kunne yde hurtig service og vejledning omkring dimensionering og valg af pumper. Grønbech udarbejdede hurtigt et tilbuds-overslag, og efter nogle møder med kunden blev der landet en samlet ordre på flere pumpestationer.

Driftsikkerhed er et nøgleord
Driftssikkerhed var nøgleordet i projektet. Grønbechs løsning var specificeret med pumper fra anerkendte tyske pumpeleverandør, KSB, som er kendt for ekstremt robuste pumper med lang levetid. 
I tillæg til leverancen af pumpestationerne blev Grønbech også bedt om at levere dæksler til pumpestationerne. Grønbech kunne i samarbejde med deres dækselpartner levere dæksler, der kunne holde en belastning på minimum 40 tons og dermed leve op til de meget høje krav.

Vores knowhow gør os omstillingsparate 
Efterhånden som projektet skred frem, blev det aktuelt at installere pumpestyringer på grund af øget regnmængde og klimaforandringer. Denne tilføjelse forløb gnidningsløst, da Grønbechs har stor ekspertise på området som sikrede, at de korrekte styringer blev tilføjet og at dimensionerne på trykledningerne blev ændret, for at sikre det bedste resultat. 

pumpastation-lufthavn.jpg

En blanding af en professionel og personlig tilgang udløste et fantastisk samarbejde
For Grønbech er det vigtigt at tilbyde både professionel ekspertise og personlig service til kunderne.
I denne sag resulterede det i et fantastisk samarbejde med entreprenøren, der var glad for den personlige dialog og de rettidige leverancer. 

Grønbech har afdelinger i hele Danmark og vi er altid klar til at hjælpe – vi sælger ikke blot løsninger, vi er med hele vejen.