KONTAKT OS PÅ: 3326 6300 | MAN-TORS KL.: 08:00 - 16:00, FRE KL. : 08:00 - 15:30 

TELEFON: 3326 6300 - DØGNSERVICE: 7217 1494

 

 

Professionel service

Professionel service for vedligeholdelse og reparation af maskiner,

der anvendes i renseanlæg og afløbstekniske installationer.

 

 

 

Grønbech Water Solutions A/S tilbyder professionel service.

Vi er din servicepartner når det handler om vedligeholdelse og reparation af maskiner, der anvendes i renseanlæg og afløbstekniske installationer. Vi har et team af dygtige servicemontører, der specialiserer sig i disse opgaver, hvilket kan være yderst vigtigt for at sikre optimal funktion og længere levetid for udstyret.

Grundlæggende tilbyder vi to forskellige muligheder for serviceaftaler:

1. Servicekontrakt:

Denne mulighed indebærer en fast aftale om planlagt vedligehold, hvilket kan medføre bedre oppetid og forudsigelig budgettering for vedligeholdelsesudgifter. En servicekontrakt kan hjælpe med at forebygge nedbrud, da udstyret jævnligt bliver kontrolleret og vedligeholdt, hvilket kan reducere de langsigtede driftsomkostninger.

2. Service efter behov:

Her kan kunder vælge at aftale service og reparationer på en mere ad hoc-basis, når behovet opstår. Dette kan være en fordel for virksomheder, der ikke ønsker at binde sig til en fast kontrakt, eller som kun har sporadisk behov for vedligeholdelsesindsatser.

Begge muligheder har deres fordele, afhængigt af den enkelte kundes behov og den måde, hvorpå deres anlæg anvendes. En fast servicekontrakt kan være mere omkostningseffektiv for nogle, mens andre kan finde større fleksibilitet i at bestille service efter behov.

Bo Villsen.jpg
Bo Villsen
Projektchef
Mail: bvi@gws.dk
Telefon: 3326 6384

nicole-lajgaard-solgaard.jpg
Nicole Lajgaard Solgaard
Key Account Manager
Mail: nls@gws.dk
Telefon: 3326 6386

 

Cases

Et stigende fokus på bæredygtig produktion og imødegåelse af klimaforandringer, stiller krav til den danske industri. Vi har erfaring og specialiseret viden til at levere og servicere driftssikre og energieffektive løsninger, der imødekommer fremtidens  udfordringer.

Se mere om opgaver vi har løst og andre nyheder